4 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΟΡΤΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΖΙΝ!

Σε αυτή την ανάρτηση θα δείτε πώς να δημιουργήσετε 4 όμορφα σορτς από παλιά τζιν. Είναι μια τέλεια ιδέα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Αν έχετε παλιά τζιν στο ντουλάπι που δεν χρειάζεστε πια , ώρα να τα μεταποιήσουμε σε υπέροχα σορτς . Θα δείτε 4 εύκολα σχέδια σε αυτό το βίντεο βήμα προς βήμα. Όλα τους είναι εξαιρετικά μοντέρνα για την άνοιξη ή το καλοκαίρι!

Το πρώτο σορτς είναι πάντα της μόδας και είναι με την αμερικανική σημαία. Πρώτα κόβουμε τα τζιν σε σορτς, με την βοήθεια ενός παλιού μας σορτς για καλύτερα αποτελέσματα και πιο σίγουρα. Βάφουμε λευκά αστέρια στη μία πλευρά και στην άλλη πλευρά κόκκινες και άσπρες ρίγες. Το συνδυάζουμε με ένα δαντελωτό κουμπωμένο πουκάμισο και λευκά αθλητικά παπούτσια για ένα δροσερό και χαλαρό καλοκαιρινή ντύσιμο.


Το επόμενο σορτς είναι διακοσμημένο με φωτεινά χρώματα , κορδέλες και χάντρες. Κάνουμε τυχαίες σειρές με κορδέλες και χάντρες σε όλο το μήκος της μιας πλευράς του σορτς. Επίσης, ντύνουμε μία από τις πίσω τσέπες με χάντρες και κορδέλες. Για να προσθέσετε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, τυλίγουμε κάποιες κορδέλες γύρω από τη θηλιά της ζώνης στο μπροστινό μέρος. Αυτό το σορτς είναι τόσο κεφάτο, χαρούμενο και φωτεινό. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου έργα DIY και θα μπορούσε να είναι ιδανικό για κάθε ευτυχισμένη μέρα στο σχολείο ή οπουδήποτε αλλού για της μικρές μας πριγκίπισσες.


Το τρίτο σορτς που θα δούμε είναι ένα ρομαντικό σορτς με δαντέλα. Κάνουμε δυο τρύπες σε αυτό το σορτς αλλά μην ανησυχείτε. Μετά από αυτό χρησιμοποιούμε δαντέλα για να καλύψουμε τις τρύπες από το εσωτερικό και να διακοσμήσουμε τις άκρες του με δαντέλα. Αυτό το σορτς θα δώσει μια ρομαντική και girly αίσθηση με την δαντέλα, για όλες τις ρομαντικές ψυχές εκεί έξω. 


Το τελευταίο σορτς σε αυτό το βίντεο θα το βάψουμε με σπρέι χρώματος. Χρησιμοποιήστε ένα ανοιχτόχρωμο τζιν, διαφορετικά το σπρέι δεν μπορεί να το αναδείξει καλά. Θα χρησιμοποιήσουμε ένα καυτό ροζ και μπλε χρώμα για να κάνει μια όμορφη αντίθεση. Κολλάμε ένα αυτοκόλλητο με το σύμβολο της ειρήνης ,τύπου στένσιλ πριν αρχίσουμε τον ψεκασμό. Αφαιρούμε το στένσιλ αφού το βάψουμε και αποκαλύπτουμε ένα δροσερό σήμα της ειρήνης στο σορτς μας. Στο τέλος τοποθετούμε τα όμορφα διακοσμητικά αστεράκια για περισσότερη λεπτομέρεια. 

Σχόλια