Σε αυτό το παγωτό μπορείτε να προσθέσετε την αγαπημένη σας σοκολάτα με γεύση καραμέλας ή ότι άλλη γεύση αγαπάτε. Αν
δεν έχετε μπάρες σοκολάτας σε ετοιμότητα για να κάνετε αυτή τη συνταγή,
μπορείτε να κάνετε απλά μια γλυκιά απόλαυση για την οικογένεια,
χρησιμοποιώντας μόνο το συμπυκνωμένο γάλα και την κρέμα γάλακτος. Για μία πιο υγιεινή πρόταση μπορείτε να προσθέσετε μπανάνα ή φράουλες. Είναι ένα τέλειο επιδόρπιο για τις καλοκαιρινές μέρες και τέλειο να το προσφέρετε στα πάρτι σας.
Μέγεθος μερίδας: 8
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 8 ώρες
Συστατικά:
1 1/2 πακέτα μπισκότα βύνης
1 κονσέρβα (400 γρ) ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
600ml παχύρρευστη κρέμα γάλακτος
2 μεγάλα μπαρ Crunchie, χοντροκομμένα (μπορείτε να βάλετε όποια σοκολάτα θέλετε)
Εκτέλεση:
Πατάμε με πλάστη τις μπάρες σοκολάτας μας όσο είναι με το περιτύλιγμα τους να μαλακώσουν.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα με την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει. Τρίβουμε μέσα τις σοκολάτες μας και ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι.
Σε ένα ταψάκι στρώνουμε τα μπισκότα μας και απλώνουμε από πάνω την κρέμα μας. Σκεπάζουμε με άλλη μια στρώση με μπισκότα.
Σκεπάζουμε το ταψί μας με μεμβράνη και τοποθετούμε το παγωτό μας στην κατάψυξη για όλο το βράδυ.
Την επόμενη ημέρα κόβουμε κομμάτια και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη..
Δείτε και βίντεο εδώ : http://www.kidspot.com.au/best-recipes/Dessert+6/Ice-cream-slice-recipe+3680.htm?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=editorial
Μέγεθος μερίδας: 8
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 8 ώρες
Συστατικά:
1 1/2 πακέτα μπισκότα βύνης
1 κονσέρβα (400 γρ) ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
600ml παχύρρευστη κρέμα γάλακτος
2 μεγάλα μπαρ Crunchie, χοντροκομμένα (μπορείτε να βάλετε όποια σοκολάτα θέλετε)
Εκτέλεση:
Πατάμε με πλάστη τις μπάρες σοκολάτας μας όσο είναι με το περιτύλιγμα τους να μαλακώσουν.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα με την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει. Τρίβουμε μέσα τις σοκολάτες μας και ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι.
Σε ένα ταψάκι στρώνουμε τα μπισκότα μας και απλώνουμε από πάνω την κρέμα μας. Σκεπάζουμε με άλλη μια στρώση με μπισκότα.
Σκεπάζουμε το ταψί μας με μεμβράνη και τοποθετούμε το παγωτό μας στην κατάψυξη για όλο το βράδυ.
Την επόμενη ημέρα κόβουμε κομμάτια και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη..
Δείτε και βίντεο εδώ : http://www.kidspot.com.au/best-recipes/Dessert+6/Ice-cream-slice-recipe+3680.htm?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=editorial
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου