ΜΑΘΕ ΠΟΙΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΚΟΤΣΟ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Έχετε ήδη επιλέξει το νυφικό των ονείρων σας και έχετε βρει και το τέλειο πέπλο! Τώρα ήρθε η ώρα να αποφασίσετε για το νυφικό σας χτένισμα . Σας αρέσουν οι κότσοι; Πιστεύετε πως μια νύφη πρέπει να έχει τα μαλλιά της μαζεμένα; Βρείτε παρακάτω ιδέες για να διαλέξετε τον τύπο κότσου που σας ταιριάζει! Μπορείτε να συνδυάσετε το καθένα από αυτά τα νυφικά χτενίσματα με ότι νυφικό αξεσουάρ επιθυμείτε.





Κλασικός Κότσος
Για έναν κλασικό κότσο δημιουργήστε πλούσιες μπούκλες στα μαλλιά σας με ένα σίδερο για μπούκλες (αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά σγουρά, ακόμα καλύτερα), σηκώστε τα ψηλά και μαζέψτε τα σε μια αλογοουρά. Στερεώστε τα με φουρκέτες η τσιμπιδάκια και αφήστε μερικές μπούκλες να πέφτουν ανέμελα. Ψεκάστε αρκετά για να στερεωθούν στη θέση τους.
 


Γαλλική Κοτσίδα
Είστε λάτρης του look της Audrey Hepburn; Δοκιμάστε τότε για το νυφικό σας χτένισμα μια γαλλική κοτσίδα. Επειδή αυτό το look ταιριάζει καλύτερα σε λαμπερά και υγιή μαλλιά, ξεκινήστε από νωρίς την περιποίηση των μαλλιών σας με μάσκες και conditioner.


Ρομαντικός Κότσος
Εάν αποφασίσετε να δώσετε στο γάμο σας μια ρομαντική αίσθηση και το νυφικό σας μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι τότε επιλέξτε έναν πιο χαλαρό χαμηλό κότσο . Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν λάμψης και κάντε μεγάλες και ανάλαφρες μπούκλες στα μαλλιά σας. Μαζέψτε τα χαμηλά σε έναν κομψό κότσο και βάλτε το πέπλο σας από πάνω!

  
Στεφάνι από κοτσίδες
Αν δεν είστε λάτρης των κλασικών νυφικών χτενισμάτων και θέλετε το δικό σας νυφικό χτένισμα να διαφέρει τότε δημιουργήστε ένα κομψό στεφάνι με τα ίδια σας τα μαλλιά. Χωρίστε τα μαλλιά σας στα δύο, κάντε πλεξούδες και ενώστε τες στην κορυφή του κεφαλιού σας δημιουργώντας έτσι την αίσθηση ενός στεφανιού ή μιας κορδέλας!


Μισός Κότσος
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε τα μαλλιά σας την ημέρα του γάμου σας να είναι πάνω ή κάτω; Τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε λίγο και από τα δύο με έναν μισό κότσο . Πιάστε τα μισά μαλλιά σας σε ένα κομψό κότσο και αφήστε τα υπόλοιπα να πέφτουν χαλαρά και ανάλαφρα στους ώμους σας.


Απλή αλογοουρά
Ένα απλό και κλασικό χτένισμα μπορεί να φανεί ιδιαίτερα κομψό τις περισσότερες φορές. Τραβήξτε τα μαλλιά σας πίσω και δέστε τα σε μια απλή και μακριά αλογοουρά. Για να προσθέσετε λίγο περισσότερη λάμψη στο νυφικό σας χτένισμα μπορείτε να προσθέσετε λίγο serum λάμψης πριν το τελικό styling.


Μοντέρνος Κότσος
Εάν θεωρείτε πως κάθε τύπου κότσος αφήνει το πρόσωπό σας αρκετά εκτεθειμένο, τότε δεν έχετε παρά να προτιμήσετε έναν μοντέρνο επιμελώς ατημέλητο κότσο για το νυφικό σας χτένισμα. Μαζέψτε τα μαλλιά σας ψηλά ή χαμηλά με χαλαρό και ανέμελο στυλ χωρις να τα τραβήξτε έντονα προς τα πίσω. Αφήστε μικρές τούφες να πέφτουν απαλά στο πρόσωπό σας! 


ΠΗΓΗ 

Σχόλια