TIPS ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ


 Αν τα χείλη σας είναι στεγνά και σκασμένα θα καταστρέψουν την εμφάνιση του κραγιόν. Και επειδή θέλουμε τα χείλη μας να είναι υπέροχα με το κραγιόν θα σας πω πως θα το καταφέρετε.


Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ένα πίλινγκ στα χείλη σας. Θα χρειαστούμε ένα βουρτσάκι από μια παλιά μάσκαρα (ή οδοντόβουρτσα, αν δεν έχετε μία), lip balm (αν δεν έχετε.. ανακατέψτε βαζελίνη,μέλι και ζάχαρη ..αν δεν έχετε και από αυτά..τρίψτε απαλά λίγο ζάχαρη) και ένα χαρτομάντιλο.
  •  Βυθίστε το βουρτσάκι στο  lip balm για να πάρει ένα αξιοπρεπές ποσό πάνω στις τρίχες , στη συνέχεια το βάζετε απευθείας στα χείλη σας (προτείνω να ξεκινήσετε με το κάτω χείλος).
  •  Τρίψτε εμπρός και πίσω, πάνω και κάτω και σε μικρές κυκλικές κινήσεις με τον ίδιο τρόπο που θα βουρτσίζετε τα δόντια σας. Εστιάστε στις περιοχές που έχουν περισσότερο ανάγκη μέχρι να καθαρίσουν.
  • Τυλίξτε ένα χαρτομάντιλο γύρω από το δάχτυλό σας και αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα.

Αυτό είναι! Αν θέλετε να μείνουν τα χείλη σας απαλά και όμορφα όλο το χρόνο, κάθε φορά που βουρτσίζετε τα δόντια σας, πριν τελειώσετε, βουρτσίζετε και τα χείλη σας με την οδοντόβουρτσα σας.



Αφού ενυδατώσαμε και καθαρίσαμε τα χείλη πολύ καλά, ώρα να βάλουμε το κραγιόν μας. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος λοιπόν?

Το κραγιόν και ειδικά το σκούρο, θέλει πολύ σωστό περίγραμμα με μολύβι είτε κοντά στο χρώμα των χειλιών σας είτε ίδιο με την απόχρωση του κραγιόν που επιλέξατε. Σε κάθε περίπτωση μην κάνετε το λάθος να μεγαλώσετε πολύ τα χείλη σας, να βγείτε δηλαδή εκτός των φυσικών ορίων των χειλιών σας με το μολύβι. Για να κρατήσει μάλιστα περισσότερο μπορείτε να «γεμίσετε» το εσωτερικό των χειλιών με το μολυβί.


Απλώστε το κραγιόν σας όσο πιο ομοιόμορφα μπορείτε. Χρησιμοποιήστε καλύτερα ένα πινελάκι, διαφορετικά ξεκινήστε να το απλώνετε από το κέντρο των χειλιών σας. Μην φοβηθείτε να γίνετε πιο τολμηροί και να το απλώσετε και δεύτερη φορά. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι πρωταγωνιστές είναι τα χείλη σας.


Για ένα πιο λαμπερό look μπορείτε να προσθέσετε πάνω από το κραγιόν ένα διάφανο lipgloss. Διαφορετικά, μετά την εφαρμογή ταμπονάρετε με ένα χαρτομάντιλο και σβήνετε την γυαλάδα.


Τέλος, πάρτε το κονσίλερ ή την πούδρα σας και ταμπονάρετε πάνω από το κραγιόν για να σβήσετε και να κρύψετε τις ατέλειες.

  
Για extra λάμψη απλώστε με το δάχτυλό σας στα κάτω χείλη σας μια σκιά με ιριδίζουν στοιχεία. 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου