Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ video


Υλικά που χρειαστούμε:
Ξυλόκολλα
χρυσόσκονη
πινέλο σφουγγαράκι
φωτιστικό 


 
Προαιρετικά: 
Ακρυλικό διαφανές βερνίκι
(για να κρατήσει την χρυσόσκονη από ξεφλούδισμα στις άκρες)

* Χρησιμοποιώντας ένα μικρότερο πινέλο μπορεί να είναι πιο χρήσιμο ,για μεγαλύτερη ακρίβεια γύρω από τις άκρες του λαμπτήρα, αλλά δεν είναι απαραίτητο.

* Μπορείτε επίσης να βάλετε ταινία στα άκρα του λαμπτήρα, αν θέλετε να είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν θα πάρει χρυσόσκονη εκεί.


Συμβουλές:

Χρησιμοποιήστε ένα φωτιστικό που έχει ένα πιο σκούρο καπέλο ή ένα που είναι λιγότερο διαφανές. Είναι ιδανικό για αυτό το έργο, επειδή θα προσθέσετε μόνο ένα στρώμα χρυσόσκονης.Ανακατεύουμε ένα μέρος της χρυσόσκονης με την κόλλα μας.Αργότερα την υπόλοιπη χρυσόσκονη θα την πασπαλίσουμε πάνω στο φωτιστικό μας.
Περιμένουμε περίπου 20-30 λεπτά μεταξύ σε κάθε στρώση που περνάμε με χρυσόσκονη.Περιμένουμε 3-4 ώρες για να στεγνώσει εντελώς η λάμπα μας πριν την χρ
ησιμοποιήσετε.

Ερωτήσεις:

λάμπα θα είναι τόσο φωτεινή όπως ήταν, χωρίς τη χρυσόσκονη;
-Η λάμπα θα έχει ελαφρώς πιο απαλό φως από ό,τι θα ήταν χωρίς τη χρυσόσκονη, αλλά θα εξακολουθεί να είναι αρκετά φωτεινή. Η χρυσόσκονη δεν επηρεάζει το ποσό του φωτός που προέρχεται στην πραγματικότητα μέσω του πορτατίφ, αλλά δεν μειώνει και την ποσότητα του φωτός που λάμπει από το κάτω μέρος του λαμπτήρα.

-Είναι εύφλεκτο;
-Αν και εγώ δεν θα συνιστούσα να καίει η λάμπα όλη την ημέρα (Για να αποφευχθεί η θέρμανση της χρυσόσκονης πάρα πολύ και φύγει), όχι, δεν είναι εύφλεκτο. Η χρυσόσκονη δεν είναι σε στενή επαφή με το λαμπτήρα.

Καλή επιτυχία ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Newsletter