Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

PHILADELPHIA Double-Chocolate Cheesecake

Ένα υπέροχο γλυκό ,νόστιμο και εύκολο...



Θα χρειαστείτε :

  • 24 μπισκότα OREO, τριμμένα (περίπου 2 φλιτζάνια)
  • Βούτυρο 1/4 φλιτζάνι ή μαργαρίνη, λιωμένο
  • 250 γρ. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ τυρί κρέμα, μαλακό
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
  • 110 γρ. Ήμι-Γλυκιά κουβερτούρα, σπασμένη σε κομμάτια
  • 4 αυγά
  • 1/2 φλιτζάνι βατόμουρα για στόλισμα

     

     

    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 160C.
    Στρώστε σε ταψί αλουμινόχαρτο, όπως το βίντεο. Ανακατέψτε τα τρίμματα μπισκότου με το βούτυρο. Πατήστε από πάνω καλά για να στρώσει με ένα κουτάλι και ψήστε 10 λεπτά.
    Χτυπάμε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, το αλεύρι και τη βανίλια με το μίξερ μέχρι να αναμιχθούν. Προσθέστε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά. Προσθέστε τα αυγά, ένα κάθε φορά, ανακατεύοντας σε χαμηλή ταχύτητα. Στρώστε πάνω από την βάση.
    Ψήστε για 45 λεπτά ή μέχρι το κέντρο είναι σχεδόν στέρεο. Αφήστε να κρυώσει εντελώς. Το βάζουμε στο ψυγείο 4 ώρες. Τραβήξτε το αλουμινόχαρτο προσεκτικά για να βγάλετε από το ταψί το cheesecake για να το κόψετε κομμάτια. Σερβίρετε με βατόμουρα.

    Tip: Αν θέλετε προσθέστε μέσα στην σοκολάτα λικέρ φουντούκι ή οποιοδήποτε της αρεσκείας σας. 

    Καλή επιτυχία!

    Δείτε το βίντεο ολόκληρο εδώ

    πηγη 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...